GDPR – den nya personuppgiftslagen

Detta är en dejtingtjänst

Vår webbplatsadress är: htts://bildafamilj.nu.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Cookie-filer

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Framtida artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur länge vi behåller era uppgifter

När du registrerar dig på denna webbplats sparar vi även de personuppgifter (namn, födelsedatum och email-adress, ej personnummer) du anger i din användarprofil. Du kan se, redigera eller radera dina personuppgifter när som helst (med undantaget att du inte kan ändra ditt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Hur vi skyddar din information

Vi lämnar aldrig ut din information till obehöriga. Den information som delas med andra, är den information du själv angivit i din profil med synlighet för andra medlemmar eller endast för dina tillagda vänner på sajten. Den informationen syns endast för andra medlemmar / vänner som du lagt till. Din profil eller att du överhuvudtaget är medlem på bildafamilj.nu kommer vi aldrig offentliggöra på sociala medier eller andra platser.

Kontaktinformation
dejting@bildafamilj.nu

LOGGA IN PÅ DITT KONTO SKAPA NYTT KONTO

×

 
×
GLÖMT DINA INLOGGNINGSUPPGIFTER?
×

Gå upp

UA-83582583-1